autostrazi? poate la anul…

This entry was posted by on Monday, 12 April, 2010 at

Astazi mi-a atras atentia acest articol:

“La anul vom afla unde avem nevoie de autostrazi. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) va incepe astazi un nou recensamant al traficului auto, dupa o pauza de cinci ani, ce se va intinde pe o perioada de sapte luni, urmand ca rezultatele sa fie facute publice in primul trimestru din 2011.Recensamantul va arata care sunt cele mai aglomerate zone din tara, unde este nevoie de construirea de autostrazi. ” sursa

Marturisesc si imi fac totodata mea culpa ca faceam, pana astazi, parte din categoria celor care aveau mereu ceva de carcotit si de reprosat, atunci cand venea vorba de autostrazi in Romania. Credeam, in ignoranta mea, ca este cineva prea lenes, ca se fura prea mult, ca nu exista vointa politica, ca de aia nu avem autostrazi, nici macar drumuri de calitate pe aici.

De abia astazi m-am luminat, drept pentru care imi cer in mod public scuze pentru atitudinea mea din trecut. Pai cum sa se faca domnule autostrazi, daca inca nu am aflat unde e nevoie de ele. Daca e nevoie de ele.

Acum, mai am eu rabdare si pana la anul, dar tin sa pun si eu o minuscula conditie:

Domnilor de la CNADNR, nu imi atribuiti mie sa ma ocup de studiul ala?

0
Be the first one to like this.
Please wait...
Share

8 Responses to “autostrazi? poate la anul…”

  1. construim.info

    Avand in vedere stufosul arbore genealogic al CNADNR, cele 7 luni de recensamant, plus alte cateva de analiza si interpretare, sunt absolut necesare.
    Evident trebuie avuta o atentie sporita ca nu cumva vreun unchi, frate, matusa, sot, cumnat, cu totii posesori de intinse pajisti ale plaiului mioritic, sa ramana fara autostrada pe domeniile lor.

    Pana atunci, draga theAdviser, si pana te apuci serios de studiul incredintat, iti propun sa mai bem si noi o bere, un suc sau o cafea la o terasa de unde putem admira traficul local.

    Tot pana atunci… toate bune!

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  2. Julia DC

    ha ha…la anu zici?dar nu s-a specificat care an!!!poate n-ai inteles tu bine, si era la anu “cailor “ca sa ma exprim plastic:))) Bag de seama cel putin in Bucuresti ei au avut treaba cu bordurile:))ca astea erau ffff importante, cele vechi ne deranjau la retina.:)))
    Cu riscu de a fi pesimista, pardon realista…speranta moare ultima, sper sa le ramana oamenilor macar SPERANTA!

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  3. Steluta

    ha…nu pentru atibuire ci pentru studiu…7 luni ziceai?! poate o viata de om…si apoi uita si ei, ce? nu e normal…of, of nu stiu ce mai e normal in tara asta 🙁

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  4. Construim Info, ai incredere, daca imi va fi atribuit mie o sa ma incadrez in cele 7 luni cu totul.
    Din tonul tau simt insa ca te bate gandul sa imi furi contractul asta. Invitatia pe care mi-o faci ma face totusi sa ma gandesc ca vrei doar sa il impartim, iar la asta m-as prinde. Asa ca, eu obtin contractul, tu faci munca, traim toti. Parca asa se face. NU?

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  5. Julia, te rog sa nu fi pesimista. Realista poti sa fi, dar in doze bine calculate.
    In ceea ce priveste bordurile, nu este exclus sa fie nevoie de ele si la autostrazi.
    Cel mai simplu se poate afla insa, doar facand un studiu in acest sens.
    Propun sa il fac eu si pe asta, daca tot ma apuc.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  6. Bine ai Venit, Steluta! Din pacate, situatia asta reprezinta normalitatea in Romania. Incearca sa nu te lasi afectata de ea!

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  7. Steluta

    Multu 🙂
    Eu nu mai sunt de mult afectata…m-am schimbat oarecum :))) stii…

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  8. Toate lucrurile ne afecteaza, acesta este felul in care viata ne creste. Fiecare moment de schimbare e doar o gara inaintea altui moment de schimbare. Devenim, Steluta, ceea ce suntem, in fiecare zi.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...

Leave a Reply