OMUL potrivit

This entry was posted by on Saturday, 29 May, 2010 at

Mi-am amintit astazi de povestea filosofului care, in miezul zilei, ratacind ganditor pe strazi cu un felinar aprins in mana, raspundea tuturor celor care il intrebau ce cauta: EU, caut UN OM!

E ciudat ca, intr-o lume plina de oameni, devine atat de greu sa gasesti OMUL potrivit.  In descoperirea acestuia, rolul “nebunului” care are indrazneala sa il caute in modul in care nimeni altcineva nu ar cuteza sa o faca, este fundamental.  Atunci, ca o figura geometrica perfecta, spatiul, timpul si fapta isi impletesc armonios destinul. Adanc infipte in memoria locurilor, urmele OMULUI potrivit sunt semintele din care rasare si rodeste succesul.

Mi s-a intamplat de cateva ori in viata sa joc chiar eu acest rol. Am reusit de fiecare data doar pentru ca am strans in jurul meu energiile tuturor celor care au imbratisat si furnizat schimbarea.  Cand vine masuratoarea finala, OMUL potrivit nu mai este doar un singur individ, ci intregul grup unit inspre un singur scop.

0
Be the first one to like this.
Please wait...
Share

4 Responses to “OMUL potrivit”

  1. Julia DC

    E trist ca intr-o lume de oameni nu gasesti un OM. Uneori daca esti atent la cei din juru tau..posibil sa existe cineva ratacit pe unda ta. Dar, de cele mai multe ori esti invadat in juru tau de oameni care n-au legatura cu tine si ajungi la un moment dat sa te simti singur intr-o multime de oameni.
    Cred ca “omu potrivit”este pana la urma legat de context, de perioada in care te afli…unde-ai ajuns tu in cautarea ta cu tine si despre tine si ce vrei sa gasesti in juru tau.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  2. Mi-e atat de dor de OAMENI.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  3. Julia, intr-adevar poti sa il gasesti pe omul potrivit, atunci cand il cauti, ratacind chiar in tine insuti.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...
  4. Mie mi-e dor de oamenii carora le este dor de oameni.

    0
    Be the first one to like this.
    Please wait...

Leave a Reply