doar pe jumatate golul…

This entry was posted by on Thursday, 2 August, 2012 at

Partea plina a paharului nu este decat un soclu, un piedestal, pe care sta lafaita si superioara partea goala a acestuia. Si totusi nicaieri nu ii sta mai bine si de nicaieri golul nu ne inspira mai mult.

Daca as umple exact pe jumatate 40 de pahare as avea fix 40 de jumatati de plinuri si 40 de jumatati de goluri sau 40 de plinuri mai mici si 40 de goluri restranse pe care le-as putea usor preschimba, folosind aceleasi 40 de pahare, in 20 de plinuri si 20 de goluri, intregi.

Daca as sorbi apoi rand pe rand din fiecare pahar, in 20 de pahare pline muscatura mea ar marca diverse dimensiuni de goluri iar in celelalte 20 de pahare nu ar marca nimic. Astfel, singura proprietate descoperita de mine a golului este ca nu poate sa devina mai gol decat este deja, iar asta imi da o mare senzatie de liniste.

0
Be the first one to like this.
Please wait...
Share

4 Responses to “doar pe jumatate golul…”

 1. Channah

  N-am privit niciodata golul asa..ca fiind o senzatie de liniste, doar pentru ca nu poate fi mai gol decat este deja..pentru ca uneori, cand il privesti in fata, e atat de adanc, incat pana la linistea de la capatul in care se termina..”cale lunga i-a trebuit luminii sa-i ajunga”

  0
  Be the first one to like this.
  Please wait...
 2. sofia

  golul nu poate sa devina mai gol decat este, perfect de acord! cu toate acestea golul nu stiu daca ai observat dar are forma! exista mai multe forme de gol … daca reusesti sa identifici o parte din ele sunt gata sa te ascult …

  0
  Be the first one to like this.
  Please wait...
 3. Sofia, oamenii vorbesc nu atunci cand tu esti gata sa ii asculti, ei vorbesc atunci cand ei sunt gata sa vorbeasca. Uneori cele doua aspecte se sincronizeaza.

  0
  Be the first one to like this.
  Please wait...
 4. Channah, golul are doua capete… unul prin care intri si unul prin care iesi. In functie de capatul la care te gasesti viziunea e diferita.

  0
  Be the first one to like this.
  Please wait...

Leave a Reply