al optulea chip

This entry was posted by on Saturday, 17 November, 2012 at

Am descoperit in jur foarte multe obiecte capabile sa-mi gaseasca reflexia atunci cand imi iau trupul si il infasor in jurul meu.

In schimb, nu am gasit decat o singura oglinda cu ochii suficient de largi, incat sa ma cuprinda doar cand stau in fata ei gol, afara din trupul intins pe sarma la uscat.

Mi-am cumparat de curand o masina de spalat automata si, odata scos din ea, trupul meu are nevoie de mult mai putin timp sa se usuce si miroase mult mai frumos. In concecinta il port acum mai des si tot in consecinta in oglinda ta ma vezi mai rar.

theAdviser

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: +14 (from 14 votes)
Share

2 Responses to “al optulea chip”

 1. Channah

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/copacul/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 568

  Ochii largi ai oglinzii n-au nevoie sa-ti cuprinda reflexia in ea pentru a te vedea afara din trupul intins la uscat pe sarma.Nici nu conteaza cat de rar.Este imprimat pe retina!In consecinta poti sa-l porti cat vrei si tot in cosecinta poti sa-l si schimbi cat de des.

  VA:F [1.9.12_1141]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/copacul/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 568

  Porti mai des un trup uzat de spalari, si nu trupul face pe om. In ciuda acestui fapt, esti un norocos: unii nu si-au gasit acea oglinda.

  VA:F [1.9.12_1141]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply