o pereche de pantofi noi

This entry was posted by on Tuesday, 11 May, 2010 at

Viata este ca un magazin colorat de pantofi. Moda se schimba in fiecare sezon, iar atunci cand nu mai tii pasul opinia generala te pedepseste prompt.

Din cand in cand, ziua in care porti pentru prima data o pereche de pantofi noi, vine implacabil in existenta ta. De cat de pregatit vei fi de sosirea ei va depinde, in mare masura, confortul tau viitor.

Sa incalti o pereche de pantofi noi e ca un pariu pe care il faci cu zeii norocului. Daca pantofii te strang, atunci chiar si cel mai mic pas devine o experienta dureroasa.

Daca vei schiopata, atunci ceilalti pot sa sprijine mersul tau sovaitor. Fara ceilalti, viata ta e ca un magazin cu rafturile goale in care nu intra nimeni niciodata.

0
Be the first one to like this.
Please wait...
Share

2 Responses to “o pereche de pantofi noi”

 1. Ramona

  Pentru a “nu te strange pantofii cei noi” putem insa gasi o solutie de compromis – sa facem trecerea catre perechea cea noua incet, parcurgand o perioada mai lunga, astfel incat sa ne putem da timp fizic si psihic pentru adaptare.
  Daca suntem cinstiti cu noi insine, trebuie sa recunoastem ca nu este deloc usor si nici confortabil sa faci schimbari, indiferent cat de “aratoasa si tentanta este perechea cea noua de pantofi” din fata noastra. Pentru unii oameni schimbarile sunt o povara in timp ce pentru altii sunt o adevarata provocare.

  0
  Be the first one to like this.
  Please wait...
 2. Ramona, mie imi place sa fortez adaptarea rapida. Apreciez, din toate rutele posibile, doar pe cele care ma duc cel mai repede la scopul final. Pentru mine schimbarea este mereu binevenita.

  0
  Be the first one to like this.
  Please wait...

Leave a Reply