despre… rame

This entry was posted by on Thursday, 22 December, 2011 at

Fiecare rama nu este decat un curcubeu cazut. Dar la fel ca oamenii si ramele si-au uitat originea. Dupa fiecare ploaie insa, impinse de o dorinta necunoscuta, ramele ca si curcubeiele ies si renasc din lumina.
Oamenii, la fel ca si ramele, sunt, in cea mai mare parte a lor, doar pamant. Dupa un algoritm necunoscut o picatura lichida ii scoate si pe ei la lumina.
Dar nici oamenii si nici ramele nu pot vizita lumina fara ca o particica din ea sa se ascunda pentru totdeauna in ei. Iar cu fiecare vizita, zestrea lor de lumina se adauga si ii schimba.
Astfel, pe o cale dinspre adancuri spre cer, ramele sunt doar pamant, curcubeiele sunt doar lumina, iar oamenii, in diversitatea lor, sunt undeva intre ele.

VN:F [1.9.12_1141]
Rating: +5 (from 7 votes)
Share

2 Responses to “despre… rame”

 1. Channah

  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/copacul/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 568

  …unii mai mult lumina..altii mai mult pamant

  VA:F [1.9.12_1141]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/copacul/public_html/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 568

  in functie de ceea ce cauti si lumina si pamantul sunt la fel de importante. de pilda daca te duci la pescuit nu ti-ai dori sa ajungi sa gasesti prin gunoi curcubeie.

  VN:F [1.9.12_1141]
  Rating: +2 (from 2 votes)

Leave a Reply