un bronz aproape perfect

This entry was posted by on Saturday, 28 January, 2012 at

Te-ai bronzat cu urme. Iar eu sunt singurul norocos care vede asta. Totusi te preocupa atat de mult aceasta situatie. Vrei sa fi perfecta pentru mine?

Dar tu mereu te bronzezi cu urme. Asta pentru ca esti pudica si nu faci nici “top” si nici “less”. Atunci eu de unde nu as stii ca asa e perfectiunea, asa cu urme albe de la sutien si de la slip pe piele.

Altfel tu ai vrea sa te bronzezi uniform si perfect doar pentru mine, dar eu te-as compara cu o perfectiune care nu esti tu. Si macar daca as fi cunoscut perfectiunea cu care te compar de la TV sau din reviste. Dar nu, poate ca am cunoscut-o live, candva, intr-un trup aramiu fara urme de slip sau de sutien.

Iar tu acum simti nevoia sa compari bronzul tau cu acel bronz si sa invingi. Dar tu esti doar tu. Iar eu nu ma pricep sa iti arat prea bine ca nu urmele de pe bronz te fac sa ma pierzi.

0
Be the first one to like this.
Please wait...
Share

2 Responses to “un bronz aproape perfect”

 1. Channah

  cred ca uneori ne concentram foarte mult..prea mult pe ceea ce credem noi ca e important si pierdem din vedere ceea ce este de fapt important pentru celalat..asta poate pentru ca incetam sa mai “ascultam” cu adevarat?

  0
  Be the first one to like this.
  Please wait...
 2. asa este. ascultarea este vitala. la fel si vazul, la fel si zambetul. zambetul deschide drumuri.

  0
  Be the first one to like this.
  Please wait...

Leave a Reply